dilluns, 26 d’abril de 2010

Cuines del món

El passat dia 23 d'abril es va celebrar el dia de Sant Jordi. A l'IES Xarc ho vam celebrar de maneres molt diverses i molt divertides: festa flower power, paradeta de llibres, obres de teatre...I A l'aula d'acollida vam posar en pràctica un taller de degustació on cada un dels alumnes va portar un plat del seu país. Hi havia molta representació del Marroc, ja que es tracta de la comunitat més nombrosa que tenim, cus-cus, té, pastissos dolços i salats...de Filipines hi havia el pansit un plat fet amb carn i verdura saltejat amb fideus. D'Alemanya hi havia pastís de poma. I d'Eivissa vam portar una graixonera i un flaó. Com veis va ser un matí d'allò més ric, ja que vam aprendre moltes coses. A més a més ens vam posar les botes tots!
No us preocupeu que a partir d'aquesta activitat elaborarem un dossier de cuina on penjarem totes les receptes, així les podreu gaudir!
Bon profit!


3 comentaris:

  1. Bon profit! Quina bona pinta que tenen tots aquests plats!

    ResponElimina
  2. bon dia ! ohh és festa de sant jordí,semble bonisim :) !!! dew a tots ...

    ResponElimina
  3. bon dia ....bon profit :)!!!

    ResponElimina